ТВ

Модерно

Жанр Talk Show, Предавания
Участват Радост Драганова
Времетраене 60 минути

Модерно е токшоу с водещ и продуцент Радост Драганова.

Предаването разисква всички теми, които интересуват жените, като им помага да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.

Основен акцент са дуелите между участничките за най-стилна визия по конкретната тема на броя. В първия сезон на предаването в моден дуел на подиума влизаха най-известните личности на България.

От есента на 2010 г. в шоуто за “Моден диктатор” всяка седмица се състезават най-смелите почитатели на модата – зрителки на предаването. В модната надпревара помагат безкомпромисните и педантични стилисти – Добромир Киряков и Августина Маркова-Тути.

За да бъде още по-полезно за своите зрители и участниците в модната битка, екипът на „Модерно” представя ефектни и стилни модни предложения, надниква в тайните и разкрива малките хитрости на фризьорите и гримьорите, показва съвети за самочувствие и здраве от признати лекари, диетолози, психолози, дерматолози, експерти по красота.

Екипът дава модни предложения, достъпни за всеки, доказвайки, че не е нужно да похарчим цяло състояние, за да бъдем стилни.

За да участвате в "Модерно",

трябва да искате да се забавлявате и да сте готови да придобиете нова визия с помощта на най-добрите стилисти и експерти по красота в България.

Изберете си съперник - приятелка, сестра, майка, колежка или някого, с когото ще ви е приятно да премерите сили.

Пишете на moderno@btv.bg

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Модерно"

Снимки от "Модерно" (2)

рекламирай тук