ТВ

Бандитският Петербург

Жанр Криминален, Сериали
Режисьор Владимир Бортко
Участват Лев Борисов, Александър Домогаров, Кирил Лавров,Евгения Крюкова, Игор Лифанов, Михаил Пореченков, Алексей Девотченко, Анастасия Мелникова
Година 2000
IMDB

„Бандитският Петербург” е заснет по 8 от романите на известния руски писател-криминалист Андрей Константинов, както и по произведения на други сценаристи. Сериалът се снима в продължение на цели 7 години – от 2000 до 2007 г. Саундтрак е песента „Градът, който го няма” (“Город, которого нет ”). За отрицателно време поредицата се превръща в една от най-успешните и любими на руските зрители.

Сериалът се състои от 10 сезона, които ще бъдат излъчени по bTV Action. Зрителите ще се прехвърлят в началото на 90-те години на миналия век в Санкт Петербург. Мафиотските групировки воюват, представителите на закона работят под пълна пара, а двама стари университетски приятели, които са мислели, че никога няма да се видят отново, са въвлечени в сложен любовен триъгълник.

След войната в Афганистан, единият от тях попада в мощна криминална групировка. Другият е следовател в прокуратурата, но напуска държавната служба, за да търси сам справедливост и да намери убийците на родителите си. Любов, приятелство и предателство, приключения и смъртна опасност, болка и отчаяна борба за оцеляване са само част от нещата, които ще преживеят двамата.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Бандитският Петербург"

Снимки от "Бандитският Петербург" (2)

рекламирай тук