ТВ

Малки жени

Жанр Теленовела, Сериали
Режисьор Хакан Арслан
Участват Екин Тюркмен, Ханде Сорал, Фуля Зенгинер и др.
Година 2008
Времетраене 45 минути

Те са жени, но са все още малки. Това обаче няма да им попречи и не ще се предадат, каквото и да се случи. Всяко препятствие, което заедно преодоляват, е един нов житейски урок, който ще ги направи по-силни и по-уверени за бъдещите дни.

„Малки жени" е историята на пет сестри. Най-голямата е на двайсет години, а най-малката – на шест. След смъртта на родителите си те се борят да преодолеят проблемите, които се изпречват на пътя им.

Макар понякога да се карат, те са едно цяло. Пет сестри - всяка със своята индивидуалност. Най-голямата Елиф е студентка по право.

Опитва се да заеме ролята на изгубените родители.  Армаан (на 17 г.) е праволинейна, уверена и силна. Йелиз (на 15 г.) е тийнейджърка с типичните за възрастта си проблеми, свързани с училището, приятелите, средата, в която държи да бъде харесвана, независимо от малкото средства, с които разполага. Билге пък (на 12 г.) се бори с вродено заболяване.

За възрастта си тя е изключително зряла и отговорна и умее да проявява разбиране. Освен това е и страстна читателка. Шестгодишната Джансу е най-малката, най-чувствителната и най-сладката и е огромна почитателка на музиката.

И петте сестри живеят в голяма къща, която допреди смъртта си са поддържали родители им. Сега животът на момичетата ги изправя пред различни и всевъзможни изпитания, в които се преплитат надежди, любов и решителност.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Малки жени"

Снимки от "Малки жени" (1)

рекламирай тук