ТВ

Забранена любов

Жанр Драма, Сериали
Режисьор Станислав Дончев
Участват Тодор Танчев, Диана Любенова, Николай Илиев, Саня Борисова, Таня Димитрова, Любомир Ковачев, Иван Юруков, Пенко Господинов, Мартин Гяуров, Пламен Димов, Албена Ставрева, Ивайло Герасков, Ивелин Найденов, Красимира Казанджиева, Фахрадин Фахрадинов, Мария Статулова, Елен Колева, Арсения Иванова, Сиана Михова, Добрин Досев, Георги Кадурин, Яна Кузова, Ивац Кунев, Петя Павлова
Година 2008-2011
Времетраене 30 минути
IMDB

Една слънчева неделя, точно на двайстия им рожден ден, съдбата сблъсква Явор и Елица. Брат и сестра се влюбват един в друг. Тази катастрофа ще доведе до взрив който ще промени живота на всички.

Елица, Борис, Анастасия и Мартин живеят в полите на Витоша. Анастасия е безскрупулна бизнесдама, собственик на списание. Елица е естествена и красива млада жена обожаваща фотографията. Въпреки, че е израснала в презадоволена среда, комерсиалният и превзет свят на майка й е далечен и чужд. Под натиска на Анастасия, Елица е на път да се омъжи за човек когото не обича.

Там някъде в София, в обикновен панелен блок, сплотеното семейството на Димитър живее спокоен и уравновесен живот, изпълнен с много топлина. Денят му е изпълнен с грижа за семейството си и малкия автосервиз, който притежава. Явор е млад и объркан бунтар. Той е отчаян идеалист, неспиращ да търси себе си, вярващ в силата на истинската любов.

Героите на „Забранена любов” ще ни разкажат една лична история за изборът който правим, история за любовта която раздаваме, история за тайните, които не можем да скрием, за надеждите, желанията, илюзиите.

Ще разберем колко разрушителна може да бъде страстта и как всяка любов си има цена.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Забранена любов"

Снимки от "Забранена любов" (2)

рекламирай тук