ТВ

Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама

Жанр ,
Режисьор Лиза Мари Гамлем, Йон Андреас Андерсен
Участват Од Магнус Уилямсан, Тува Новоти, Андерс Баасмо Кристиансен, Фридтьов Сохейм, Каре Хаген Сиднес, Робърт Скайрстад
Година 26.09.2014
Времетраене 96 минути
IMDB

Зрителите ще се качат на борда на пиратския кораб „Мрачната дама” и ще се присъединят към младежите Пинки и приятелката му Рейвън на приключенско пътешествие по пиратските пътеки на порт Абра до легендарното и екзотично кралство Лама Рама. Заедно с прочутия капитан Съблезъб – Кралят на Седемте морета, те ще се борят с огромните вълни и ще вървят през гъсти джунгли в търсене на митичното съкровище на крал Руфъс. Но Пинки не мисли само за съкровището.

В тази вълнуваща история, ще вървим по стъпките на младо момче в неуморното му търсене на отдавна изчезналия му баща наред с търсенето на собственото му място в живота. Пътешествието се превръща в приключение, включващо забавен крал, епичен меч и огромни злодеи.

„Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” е първият филм от вълнуващата и комична поредица за цялото семейство. Планират се три филма в рамките на следващите пет години.

В „Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” участват едни от най-прочутите норвежки актьори. Някои от тях са участвали във филми с международен успех като „Арн, рицарят тамплиер”, „Яж, моли се и обичай”, „Ловци на глави” и „Кон-тики”.

Историите за жестоки пирати, търсещи огромни съкровища, са пленявали аудиторията от векове. Успехът на филми като „Карибски пирати” показват, че пиратите са все още актуални, вълнуващи и желани за гледане от аудиторията. Капитан Съблезъб е скандинавският вариант на пират. Концепцията му се прицелва в по-младата публика в сравнение с „Карибски пирати”, използвайки много хумор и разбойнически екшън. Капитан Съблезъб е известен в Скандинавия от 25 години. На него има посветени увеселителен парк, ежегодни театрални продукции, телевизионни сериали, видео игри, книги и широка гама търговски артикули. Капитан Съблезъб е може би най-успешният мултиплатформен скандинавски детски герой.

„Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” е тазгодишният местен фокус за Дисни. Силният сюжет, чудесните сцени, хумор и екшън го превръщат в страхотен филм за цялото семейство.”

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама"

Снимки от "Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама" (4)

рекламирай тук