ТВ

Горките родители на богатите деца

Жанр Драма, Сериали
Режисьор Родолфо Ойос, Сантяго Варгас
Участват Кармен Виялобос, Айлиин Мухика, Фабиола Кампоманес, Хуан Себастиан Каседо
Година 2009
Времетраене 42 minuti
IMDB

В „Горките родители на богатите деца” се разказва историята на Алехандра Пас (Кармен Вилялобос) – американска тийнейджърка от колумбийски произход, която е на път да завърши гимназия с пълно отличие и да продължи образованието си.

Майка й – Лусия Риос (Фабиола Кампоманес) обаче е нелегален емигрант в САЩ и се налага да се върна в родината Колумбия, след като е заловена от властите. Алехандра също заминава за Богота. Двете – разорени и отчаяни, са принудени да се нанесат в дома на враждебно настроената сестра на Лусия – Вероника (Айлин Мухика). 

Още през първия ден в новото училище Алехандра се запознава с най-популярните и богати деца и е поканена на купон в дома на Исабела (Маргарита Муньос). Там в питието й слагат наркотик, който да я упои, а едно от момчетата се възползва и я изнасилва. Изведнъж Алехандра и майка й са въвлечени в един свят на интриги и предателство, където парите са оръжие, а хората никога не са такива, каквито изглеждат. 

Скоро Алехандра се оказва между двама свои съученици – звездата на гимназията Естебан (Хуан Себастиан Кайседо) и скромния Давид (Алдемар Кореа), които се борят за любовта на красивото момиче. Кого ще избере тя и ще позволят ли богатите момичета в училище едно ново попълнение в „хайлайфа”, ще стане ясно в новия сериал „Горките родители на богатите деца”

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Горките родители на богатите деца"

Снимки от "Горките родители на богатите деца" (4)

рекламирай тук