ТВ

Почивна станция

Жанр Talk Show, Предавания
Участват Витомир Саръиванов, Ирина Сарачинова, Стефан. А Щерев, Яна Грудева и Нана

Последният проект на продуцентската компания "Междинна станция" ще се излъчва всяка събота от 09.00 ч. до 12.00 ч., като водещата четворка в първия ден от уикенда ще е в състав Витомир, Стефан, Ирина и Яна. Неделното издание ще бъде от 09.00 до 11.00 ч., а на мястото на чаровната Яна ще бъде известната с крайното си мнение Нана. След това неделният ден ще продължава с познатите рубрики на "Станция Нова" – "Съдебен спор", "Съпругите", "Най-добрата майка" и "Последно 10".

Четиримата водещи обещават да допринасят за един позитивен и лежерен старт на уикенда, както и да бъдат перфектната компания, с която зрителите биха изпили кафето си. Всеки един от тях ще представя интересна тема и заедно с останалите водещи ще дискутират различните гледни точки. Забавният анкетьор Ники Костов, известен като "Ники не му се сърдете", също ще допринася за позитивния и колоритен облик на блока, а богато видео съдържание, много живи връзки и интересни гости ще спомагат за още по-разнообразното и динамично представяне на широк спектър от актуални и вечни теми.

Новият съботно-неделен сутрешен блок носи освежаване и за "Станция Нова". Освен че на мястото на "Рулетка" идва "Почивна станция", промяна предстои и за рубриката на Валерия Велева "По пантофи". Известната журналистка ще продължава да ни среща с интересни личности, но занапред нейните участия ще бъдат веднъж месечно.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Почивна станция"

Снимки от "Почивна станция" (4)

рекламирай тук