ТВ

Карбовски директно

Жанр Публицистика, Предавания
Участват Мартин Карбовски
Времетраене 120 минути

Директни въпроси, директни отговори, необичайни събеседници, директни включвания от всички точки на България и света.
 
Това е концепцията, която стои в основата на "Директно" – новаторски проект на Нова телевизия и продуцентите от "Телеман".

Мартин Карбовски, отдавна спечелил респекта на най-видните политически и културни фигури, но едновременно запазил непосредствения контакт с "хората от народа", ще бъде лице на проекта и водещ на предаването.
 
Уникалният му стил да смесва представители на най-висшия ешалон на властта с най-долните пластове на социалната утайка, позната от радио-предаванията му и от телевизионния "Отечествен фронт", ще получи адекватна телевизионна форма в "Директно".

Предаването ще представя и противопоставя различни гледни точки в паралелно съществуващи светове – този на кредитните рейтинги, евроинституциите и макроикономически показатели, в съжителство с грубата реалност с дупките по улиците, просяците, уличните кучета и безработицата.

В избрания формат репортерът на "Директно" престава да бъде човекът, който на живо анонсира репортажа, подготвен по-рано; или във втория най-често срещан вариант - притиснал ръка до ухото си да препредава въпросите от студиото.
 
Неговата функция е да осигури най-подходящите събеседници, които да застанат лице в лице с водещия в студиото и да проведат един по същество "студиен" разговор, но в естествената за героите среда, без обременяващата тежест на блесналите в очите им прожектори.

Гостите в студиото са "съучастници" във воденето на директния разговор. На практика студийният разговор "на високо ниво" - за политика, икономика или култура - се прекъсва от живи включвания от най-неочаквани места, с най-необичайни участници, като и двете страни получават рядката възможност да общуват директно помежду си.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Карбовски директно"

Снимки от "Карбовски директно" (1)

рекламирай тук