ТВ

Златната клетка

Жанр Теленовела, Сериали
Режисьор Селим Деримдалер
Участват Фикрет Кюшкан, Неджат Ишлер, Мелиса Сьозен, Мехмет Гюнсюр, Вилдан Атасевер
Година 2007
Времетраене 120 минути
IMDB

Али е прекарал последните 10 години от живота си в затвора, несправедливо обвинен в убийството на бременната си съпруга.

Орхан е аристократ, наследник на Отоманска династия. Той е изключително горд от своя произход и семейство. По непочтен начин се е сдобил със син, но с течение на времето е убедил себе си, че Мурат е негова кръв.

Нисан е млада аристократка, която никога не се е влюбвала и винаги е живяла в златна клетка. Тя е отдала цялата си енергия и любов на единствения си син.

Сестрата на Али – Гюнеш, има една-единствена цел в живота си – да освободи брат си от затвора. Тя преследва тази мечта по-силно, отколкото е желанието й да живее собствения си живот.

Мехмет е най-младият и бурен наследник на Отоманската династия. От една страна, наследниците на великата династия се борят за оцеляване, но не им дава мира фактът, че вече са изгубили своето величие, а животът им е обречен на забвение.

Животът на всички тези хора се пресича по необикновен и странен начин. Въпреки че се опитват, те никога няма да бъдат способни да разчупят тази връзка.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Златната клетка"

Снимки от "Златната клетка" (2)

рекламирай тук