ТВ

На четири очи с Цветанка Ризова

Жанр Публицистика, Предавания
Участват Цветанка Ризова
Година 2000
Времетраене 90 минути

Запазената марка на предаването е разговор "на четири очи", в който се обсъждат актуалните теми и проблеми, основните събития от вътрешния и външния политически и културен живот, социални и религиозни проблеми.

Сред събеседниците на Цветанка Ризова са представители на политическия, културен и обществен живот, интелектуалци, духовни лица, хора на изкуството.

Палитрата от гости включва още представители на международни организации, политолози, социолози, журналисти и много други. Всеки един от тях е представен в началото на предаването с кратък филмов материал, подготвен от репортерите на "На четири очи".

Предаването спечели голямата награда на фестивала "Осмата муза" през 2003 година и втора награда на медийния фестивал в Албена през същата година в категорията "Публицистика".

През 2004 година "На четири очи" получи голямата награда в категория "Реформа в съдебната система" на Фестивал на медийни продукти "Българската Европа" за българската евроинтеграция под егидата на министър Меглена Кунева.

2005 година донесе на водещата Цветанка Ризова наградата на Съюза на българските издатели "Черноризец Храбър" в категорията "Телевизионна публицистика".

През 2007 година Цветанка Ризова спечели награда в конкурса "Жена на годината" в категория телевизионен журналист. "На 4 очи" започва на 22 март 2000 г. Денят е сряда, а не неделя. Още по-любопитно е, че часът на излъчване е 8.00 сутринта. Ето защо това е първото сутрешно публицистично ТВ предаване.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "На четири очи с Цветанка Ризова"

Снимки от "На четири очи с Цветанка Ризова" (1)

рекламирай тук