ТВ

Довери се на журито

Жанр Reality Show, Предавания
Участват Брус Търнър
Година 2004
Времетраене 30 минути
IMDB

Достатъчно смели ли сте, за да бъдете съдени от жури, когато става дума за външния ви вид?

В „Довери се на журито” хора от различни професионални сфери се събират, за да дадат мнението си за външния вид на целенасочено избрана личност преди и след драстична промяна. Коментарите може да са дори оскърбителни, но когато самата промяна настъпи, е невероятно.

Казват, че първото впечатление, което човек прави, е най-важното. Във всеки половин часов епизод на „Довери се на журито”, нищо неподозиращи кандидати за промяна биват обсъждани от обективно жури.

Преди да се явят в предаването, кандидатите са осведомени, че ще вземат участие в кастинг за пълна промяна. След като понасят тежката критика на журито, избраните участници разбират, че не са част от кастинг, ами че са вече предварително избрани за дадената промяна! Следва намесата на професионален екип от дерматолог, двама козметични ортодонта, фризьор, гримьор, професионален съветник по шопинг и много често консултант или психотерапевт.

След промяната, избранникът се явява отново пред журито, което винаги включва близък приятел или роднина. Оказва се, че промяната във външния вид, когато е положителна, води до редица други обещаващи житейски промени. Водещ на предаването е Брус Търнър.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Довери се на журито"

Снимки от "Довери се на журито" (2)

рекламирай тук