ТВ

Шантаво семейство

Жанр Комедия, Сериали
Участват Кевин Конъли, Ники Кокс, Джоф Пиърсън, Джъстин Бърфийлд
Година 1995–1999
Времетраене 30 минути
IMDB

Джак Малой е стресираният и халюциниращ баща, който работи в автокъща за употребявани автомобили, където тъстът му е шеф. Дженифър “Джени” Малой е майката. Тя има малко време за децата си или за свой съпруг.

Морийн Слатъри е майка на Джени (тъща на Джак). Райън Малой е най-големият син, който не е много умен. Двамата родители не го харесват, най-вече защото е заченат на първата им среща и така е станал причина да живеят заедно в този хаос и второ, защото е глупав. Тифани Малой е красивата умна дъщеря. Майка й й завижда, а баща й я боготвори. Той харесва интелекта и девствеността й. Рос Малой е най-малкото забравено дете. Той е средно интелигентен, но постепенно се превръща в неуравновесена личност заради липсата на всякаква родителска любов. Г-н Флопи е плюшен заек, който Рос е подарил на Джак.

След стреса от раздялата с Джени и принуден да напусне дома си, Джак започва да си въобразява, че г-н Флопи му говори. Въпреки, че е плод на неговото въображение, г-н Флопи не се отнася към Джак с повече уважение от всички останали. Но той смята г-н Флопи за свой най-добър приятел и верен другар.

Последен коментар

2012-06-09 12:29:27
Този сериал е мега як. Той и Слънчева Филаделфия са най-готините комедиини сериали по ТВ.
добави коментарвиж всички

Клипове от "Шантаво семейство"

Снимки от "Шантаво семейство" (2)

рекламирай тук