ТВ

Агнешко

Жанр Комедия, Сериали
Участват Кортни Кокс, Криста Милър, Бизи Филипс, Дан Бърд, Джош Хопкинс, Йън Гомез
Година 2009
Времетраене 30 минути
IMDB

„Агнешко" представя Кортни Кокс в ролята на Джулс, която наскоро се е развела и е самотна майка на тийнеджър. Тя изследва откровените истини свързани с това да ходиш на срещи и да остаряваш във време, когато всички са обсебени от младостта и външната красота.

Докато повечето жени на по двайсет години минават през младостта си като преживяват премеждия и често се срещат с мъже, във своята младост Джулс решила да се задоми и да отгледа син. Сега, когато е вече на средна възраст, поема по пътя на себеоткритието, като е обкръжена от приятели (и те тук-там разведени) и също от други самотници, които живеят или изживяват наново веремена, които отдавна са отминали.

Джулс има своя антураж от хора, които внасят сила и смисъл в живота й. Това са: Лори, по-младият и напорист колега, който я окуражава да излиза и да се забавлява повече, и също така Ели, саркастичния отдушник, доволна от брака си със средностатистическия съпруг и накрая, но не на последно място, бившият съпруг на Джулс, който е класически пример за човек постигнал малко в живота и който често изчерпва търпението на Джулс, докато се опитва да участва в отглеждането на сина им.

Последен коментар

2014-09-20 01:10:50
ПО ТЪПО ЗАГЛАВИЕ И ПО ТЪП ФИЛМ НЯМА !
добави коментарвиж всички

Клипове от "Агнешко"

Снимки от "Агнешко" (4)

рекламирай тук