ТВ

Бързо, лесно, вкусно

Жанр Кулинарно шоу, Предавания
Режисьор Николай Тодоров
Участват Петър Бъчваров-Ути
Времетраене 22 минути

Единственото кулинарно предаване в България с 13-годишна ефирна история вече от 18:30 часа, всеки ден от понеделник до петък. Ще можете да се докоснете не само до най-екзотичната кухня, но ще се върнете в детството си с рецептите на баба.

В понеделник ще можете да наблюдавате „Кулинарната Академия", когато на гости на водещият, ще бъдат професионални готвачи от цялата страна. Зрителите ще могат да видят „Сблъсъка на кулинарните титани".

Всеки вторник един от зрителите на „Бързо, лесно, вкусно", ще има уникалния шанс да бъде гост в студиото на Ути Бъчваров и да готви заедно с него.

Сряда е ден, посветен на здравословното хранене. В „Кулинарната клиника" Ути ще обсъжда темата за правилното хранене и ще приготвя по едно питателно, но здравословно ястие всеки път, със специален гост здравен експерт.

Освен да говорят в четвъртък, звездите на България ще готвят в кухнята на Ути. Те ще споделят кои са любимите им ястия и как да си ги приготвим вкъщи. Ще се запознаем и с тяхното друго лице - на домакини.

В петък в кухнята на Ути ще бъдат поканени хора от народа - хорове, народни певци и певици. Ако не си спомняте точно какъв вкус имаше пилешката супа на баба ви, то може да я си спомните точно тогава, в деня на „Вкусната България".

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Бързо, лесно, вкусно"

Снимки от "Бързо, лесно, вкусно" (4)

рекламирай тук