ТВ

Двама мъже и половина

Жанр Комедия, Сериали
Участват Чарли Шийн, Джон Крайър, Ангъс Джоунс, Холанд Тейлър, Кончата Феръл, Мерин Хинкъл и Аштън Къчър
Година 23 септември 2003
Времетраене 22 минути
IMDB

„Двама мъже и половина“ (на английски: Two and a Half Men) е американски комедиен сериал с участието на Чарли Шийн, започнал излъчване през 2003 г.

Базиран е на отношенията между композиторът-женкар Чарли и неговия брат Алън, който след развода с жена си се премества да живее при него. Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях създават доста весели ситуации.

Действието се разобразява и от сина на Алън - Джейк, който е чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя.

На 7 март 2011 г. Шийн бива уволнен от шоуто, заради обидните си коментари по адрес на Чък Лори. От девети сезон Аштън Къчър ще замести Чарли Шийн.

Първият епизод на новия сезон бе излъчен в Щатите на 19 септември 2011 година и е гледан от 28.74 милиона американци, в сравнение с първият епизод на миналия сезон, който бе гледан от 14.6 милиона американци. Рейтингът на първият епизод от новия сезон е най-големият в историята на сериала. Досега най-гледан бе епизод от втория сезон от 16 май 2005 година, който бе събрал 24 милиона души.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Двама мъже и половина"

Снимки от "Двама мъже и половина" (4)

рекламирай тук