ТВ

Самотно дърво на хълма

Жанр Драма, Сериали
Режисьор Грегъри Прендж, Питър Б. Ковалски
Участват Джеймс Леферти, Бетани Джои Галеоти, София Буш, Ли Норис, Пол Йохансон
Година 2003
Времетраене 60 минути
IMDB

„Самотно дърво на хълма“ или „Трий Хил“ (на английски: One Tree Hill) е американски драматичен сериал.

Премиерата му е на 23 септември 2003, като се излъчва по каналът The WB в САЩ до 3 май 2006. На 18 септември 2006 The WB се сливат с UPN и формират The CW, така че сериалът започва четвъртият си сезон по канал The CW на 27 септември 2006. „Самотно дърво на хълма“ се снима в Уилмингтън, Северна Каролина. През януари 2012 г. започна деветият и последен сезон с 13 епизода.

Като изключим любовта към баскетбола, Люк и Нейтън нямат нищо общо. Но двамата са свързани от факта, че имат общ баща. Звездата на баскетболния отбор Нейтън ще наследи популярността и богатството на баща си, докато неговият полубрат Лукас е отгледан скромно като единствено дете на самотна майка. Когато Лукас се присъединява към отбора „Рейвънс” нахлуването му в света на Нейтън води до любовен триъгълник с Пейтън.

Нещата се заплитат още повече, когато буйната приятелка на Пейтън Брук също хвърля око на Лукас. Не след дълго Нейтън започва да забелязва най-добрата приятелка на Лукас Хейли – интересно момиче, което помага на арогантния Нейт да стане по-добър човек.

Приключенията на жителите на Трий Хил ще ги отведат в странни посоки. От колебливите стъпки на Лукас от крайните квартали до училищната слава, от първата целувка на Нейтън и Хейли до брака им, от приятелството на Пейтън и Брук до отчуждението им. Но в много отношения пътуването едва започва.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Самотно дърво на хълма"

Снимки от "Самотно дърво на хълма" (4)

рекламирай тук