ТВ

Животът и други неща

Жанр Talk Show, Предавания
Участват Асен и Сибина Григорови и др.
Времетраене 120 минути

Водещите Асен и Сибина Григорови ще предложат на зрителите авторски преглед на събитията от седмицата, така както се коментира във всеки български дом. В оригиналния формат на семейно talk-show по позитивен начин и с много чувство за хумор заедно с гостите си те ще дискутират важните публицистични акценти от седмицата, свързани с журналистиката, гражданските и обществени казуси, технологиите, политиката. Водещите ще четат вестници, ще общуват активно през социалните мрежи и ще търсят мнението на личности, с влияние в различни сфери на живота.

Рубриката "Пресклуба" се връща на екран. В нея на Асен и Сибина Григорови отново ще гостуват главните редактори на водещи печатни и електронни медии, които ще коментират новините от изминалата седмица и ще правят своите прогнози.

През новия сезон стартира и най-новата рубрика на "Животът и други неща" - "Кедъра". Нейн водещ ще бъде спортният журналист от БНТ Камен Алипиев, който ще анализира спортните събития от седмицата.

Сибина Кръстева е автор на класациите на в. „Пари” „100-те най-богати българи”, „100-те най-влиятелни жени в България” и „100+ Мениджърите на най-големите компании в България”. Работила е като журналист и редактор в „Медиапул” и в „Капитал”. По образование е политолог.

Асен Григоров е бил водещ и продуцент на икономическото предаване „Плюс минус” и на сутрешния блок на БНТ. Работил е като продуцент на „Здравей България” в НТВ. Създател е на RETV.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Животът и други неща"

Снимки от "Животът и други неща" (2)

рекламирай тук