ТВ

Враг номер едно

Жанр ,
Режисьор Катрин Бигълоу
Участват Кайл Чандлър, Харолд Периньо, Джоуел Еджертън, Джейсън Кларк, Джесика Частейн
Година 19.12.2012
Времетраене 157 минути
IMDB

„Враг номер едно“ разказва за преследването на Осама Бин Ладен.

Мая (Джесика Частейн) е следовател, посветил десет години от живота си в преследването на най-търсения в света терорист. След терористичния атентат на 11 септември 2011 година, ЦРУ започва разпити на заподозрени агенти на Ал Кайда по света с цел да установи местонахождението на укриващия се Бин Ладен.

След като пристига в секретната квартира на ЦРУ и с очите си вижда бруталните методи за разпит, които се прилагат, Мая помага на непредвидимия си колега Дан (Джейсън Кларк) да се сдобие с информация, която ще помогне за залавянето на Бин Ладен. През следващите години разследването се сблъсква със серия от грешни следи и задънени улици, а търсенето все повече изглежда като обречена кауза.

Междувременно многото случаи с камикадзета в Средния Запад и Европа подсказват, че Ал Кайда няма да се предаде без битка. Тогава, точно когато изглежда, че всички налични улики са отхвърлени , едно старо доказателство отвежда Мая към заподозрян, който може да е свързан с човека, обвинен в организирането на най-големия терористичен акт в историята на Америка.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Враг номер едно"

Снимки от "Враг номер едно" (4)

рекламирай тук