ТВ

Трима мъже и едно бебе

Жанр Комедия, Филми
Режисьор Емиле Ардолино
Участват Том Селек, Стийв Гутънбърг, Тед Дансън, Нанси Травис, Маргарет Колин, Филип Боско и др.
Година 1990
Времетраене 104 минути
IMDB

Тази наистина забавна комедия е от времето, когато Холивуд не просто крадеше от Европа, но усвояваше и по някой урок.

Римейк на френската ситуационна бъркотевица Трима мъже край люлката, само две години по-късно появилия се Трима мъже и едно бебе е по американски предвидим, но със съхранен привкус от европейско остроумие.

Всъщност детето не е едно, а цели четири. Тримата космати, мустакати и преди всичко чаровни манхатънски ергени са не по-малки инфантили от бузорестата пеленачка, оставена пред вратата им в бебешки кош в комплект с биберон и мръсна пелена. Нещата приемат трагикомичен характер когато в мъжагите  се пробуждат бащински инстинкти. На бебето също не му е лесно – трудно е да бъдеш "момичето на татко", когато татковците са повече от един.

В ролите са някои от най-обичаните по онова време комици на Холивуд - Том Селек, Стив Гутенберг и Тед Дансън. Селек е в ролята на привидно железния архитект, който най-трудно приема новата „съквартирантка“, а после буквално се разтапя пред очите на публиката. Героят на Дансън е мозъкът на операция „родител по принуда“, а Гутенберг  лавира между характеристиките и на двамата, за да се впише успешно в екипа. В сравнение с френските си колеги от оригинала и тримата са малко недодялани, което подсилва комедийния ефект, а не след дълго започваме и да се чувстваме като един от тях.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Трима мъже и едно бебе"

Снимки от "Трима мъже и едно бебе" (2)

рекламирай тук