ТВ

Паста

Жанр Драма, Сериали
Режисьор Куан Сок-Джанг
Участват Гонг Хьо-Джин, Лий Со-Гюн, Лий Ха-Ний и др.
Година 2010
Времетраене 68 минути

Необикновено състезание по умения в готварството за доказване на любовта в кухнята на изискан италиански ресторант в Корея.
Пътят към мечтата на една смела жена в конкуренция с най-знаменитите готвачи в бранша и с помощта на един таен благодетел зад гърба й....

Младата Со Ю-Гьонг започва кариерата си като помощник в кухнята на италианския ресторант "Ла Сфера". Нейната мечта е да стане главен готвач.

След три години упорит труд е толкова близо до целта, когато пристига нов шеф Хьон-Ук с диплома от Италия и придобита ненавист към всички жени в занаята....Една по една всички конкурентки са уволнени, освен Ю-Гьонг, която отново е наета, спечелвайки убедително конкурса за вкус.

Но това е само началото на борбата, защото ресторантът има и нов президент - Ким Сан, който назначава своята прочута приятелка Се-Йонг за партньор в работат на Хьон-Ук.  Оказва се, че двамата са били много близки и добре се познават още от студенти в Италианския кулинарен колеж, когато  прекъсват отношения заради саботаж по време на кулинарен конкурс.

Оттогава са врагове в постоянна конкуренция да докажат уменията си  в изисканата италианска кухня. Между тези две враждуваши знаменитости Ю-Гьонг се чувства малка и незабележителна.

Но не се отказва да развива своите умения и качества, дори изпитва и други чувства към харизматичния Хьон-Ук. По същото време самият собстевник Ким Сан е привлечен от храбрата ученичка, но връзката между тях е заплашена от редица усложнения...

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Снимки от "Паста" (6)

рекламирай тук