ТВ

ХАХ!

Жанр Развлечения, Предавания
Режисьор Боян Даскалов, Емил Димитров
Участват Благой, Борис, Георги, Симона, Констанца, Таня, Спас, Теди
Времетраене 60 минути

„Хах” е новото тийн предаване на БНТ, което стартира в 9.30 часа всяка неделя и в продължение на един час всички, които са тийнейджъри или се чувстват такива, са не само зрители, но и участници в  дебати по теми и проблеми, които ги вълнуват, задават важни за тях въпроси, на които търсят отговори, а няма с кого да споделят.

За разлика от всички предавания, правени за тази аудитория, „Хах” не само отразява, но и живее с проблемите, емоциите и духа на младите. Предаването не е просто за новите млади, а се създава от самите тях - те са главните действащи лица, които изразяват себе си чрез него.

Предаването дава полезни съвети и на родителите, които са се отдалечили от своите деца. Чрез него те имат възможност да ги опознаят по-добре, да намерят обратния път към тях и към решенията на проблемите им.

Рубриките на „Хах” сами подсказват какво се случва в студиото на предаването и извън него:

АНТИ - Анти какво сме? И какво очакваме? Бунтарският дух на младите и начините, по които той се изразява.

ЕНЕРДЖИ - какви са спортовете на тийновете и с какво ги привлича точно този спорт? Стрийт фитнес, хек, Foxtail, бейзбол, рънъри, дрифтинги, катерене и т.н.

STREET ART - Това е изкуството на новите млади. Тук творците имат своя сцена и показват своето изкуство.

NО МОRE - дискусионен модул, в който се разискват горещите теми, свързани с проблемите на новите млади, алармира за опасности и рискове, свързани с поведението, живота, възпитанието им, интернет и т.н.

ТИЙН ПАРК - дава възможност на младите хора да говорят за нещата, които ги вълнуват и да бъдат чути.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "ХАХ!"

Снимки от "ХАХ!" (2)

рекламирай тук