ТВ

Зайнфелд

Жанр Комедия, Сериали
Режисьор Джери Зайнфелд
Участват Даниел Фон Барген, Джери Зайнфелд, Джейсън Алекзандър, Майкъл Ричардс, Джулия Луис-Драйфус
Година 1990-1998
Времетраене 23 минути
IMDB

Свеж, оригинален и непредсказуем са само част от определенията, с които сериала “Зайнефелд”, носител на цели 3 престижни награди “Златен глобус”, е известен сред сериалите.

Главната роля в него се изпълнява от комика Джери Зайнфелд, който с участието си в този сериал безспорно доказва, че притежава талант да съчетава стилна комедия на ситуациите с неговите собствени изпълнения.

Зайнфелд и сценаристът Лари Дейвид пресъздават интригуваща гледна точка, пречупена през съзнанието на комика и емоционално показват как му се отразяват реалните събития, които се случват в живота на всеки, придружени от проблеми като мъжкото приятелство, любовта, кариерата.

Извън сериала Джери Зайнфелд е един от най-скъпоплатените изпълнители в нощни барове на Америка, а годишните му участия в клубове, концертни зали и казина надхвърлят внушителния брой от 300. Чест гост е в шоуто на Дейвид Летърман и в “Тунайт шоу”, където е гостувал над 30 пъти, а в творческата му кариера присъстват награди “Златен глобус” и “Еми”.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Зайнфелд"

Снимки от "Зайнфелд" (2)

рекламирай тук