ТВ

Неделя х 3

Жанр Развлечения, Предавания
Участват Андрей Захариев, Мария Силвестър и Камен Воденичаров
Времетраене 180 минути

Предаването „Н3DЕЛЯ Х3” на БНТ обединява три различни гледни точки към живота на трима водещи - Андрей Захариев, Мария Силвестър и Камен Воденичаров.

Излъчва се в неделя от 12:35 до 15:30 часа по БНТ 1 и БНТ Свят, а повторения на избрани моменти - в понеделник, вторник и сряда от 12.55 по БНТ1. То залага на нестандартен поглед, позитивност, бягство от клишетата, отстраняване от дребнотемието, отдалечаване от жълтата, евтина и сълзлива журналистика, интелигентен подход, на интереса към необикновените във всеки един смисъл на думата хора.

„Н3DЕЛЯ Х3” предлага разнообразие от теми, материали и гледни точки – политически, социални, културни и развлекателни, представени от трима водещи със силни авторски позиции, с утвърден имидж, присъствие и авторитет.

Модулът на Андрей Захариев е токшоу със социален характер. Той търси събитията зад новините, анализира горещите теми от друга гледна точка, кани гости, които да дискутират, да сблъскват мнения, като целта е да се получи интересен дебат с позитивен тон.

В своя модул Мария Силвестър залага на другата, нетрадиционната гледна точка към живота на обикновените хора. Тя намира истории и герои от цялата страна, като в техния подбор се води от различната гледна точка за живота, необикновения поглед върху случващото се, другите реалности в ежедневието, които пропускаме или даже не подозираме за съществуването им.

Камен Воденичаров е водещ на забавно-развлекателен модул, фокусиран върху музиката. Той представя популярни или не толкова популярни личности от всички сфери на културния и обществен живот, пречупени през музикалните им предпочитания. Водещият показва на зрителите истинското, непринудено лице на госта, за да може да чуе историята на живота му, разказана през музиката, да влезе в емоциите му, в неговия свят по начин, по който не може да го направи с едно „обикновено” интервю.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Неделя х 3"

Снимки от "Неделя х 3" (4)

рекламирай тук