ТВ

Нощни птици

Жанр Talk Show, Предавания
Режисьор Милена Гетова
Участват Искра Ангелова
Времетраене 60 минути

Предаването представя своите гости – най-популярните личности в областта на музиката, политиката, спорта, медиите, киното, театъра, изобразителното изкуство, науката, танца и литературата – в различна и необичайна светлина. В уютната обстановка на вечерния локал гостите на Искра Ангелова се отпускат и споделят своите мечти, страхове, вярвания, опасения и сънища.

Кой - Няма къде другаде да видите Бойко Борисов да свири на китара, Даниел Вълчев да пее, Мария Илиева да прави анализ на ситуацията в страната, Американският посланик да говори критично за войната в Ирак, Георги Господинов да срещне героя си, Мартин Заимов да прави психологически тест, Меглена Плугчиева да се просълзи, а истински служител от гражданското да венчае Галя и Миро от Каризма в ефир.

Искра Ангелова е завършила българска филология в СУ, актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” в класа на проф. Димитрина Гюрова и Пламен Марков, и магистър по Телевизонна и радио журналистика в университета Емерсън в Бостън, САЩ. Фулбрайтов специализант. Искра е играла в множество театрални постановки и няколко филма. В момента – в “Моногамният” на Кристофър Кайл в НТ “Иван Вазов” и “Красиви тела” на Лора Кънингам в ДТ “Сълза и смях”, която е превела. Искра е горд член от трупата на новосъздадения „Модерен театър”. Тя е започнала да се занимава с телевизия именно в БНТ още като ученичка и студентка. През 1999 Искра е била стажант-репортер в два телевизионни канала в Бостън – WHDH Channel 7 (NBC) и WLVI Channel 56, а след това е назначена в сутрешния блок “The Early Show” на националната CBS в Ню Йорк като втори продуцент. Искра е била водещ и сценарист на „Тази сутрин” по bTV, водещ, сценарист и главен редактор на „У нас” по Нова Телевизия. Романът „Обичам ли те?”, който Искра написа заедно с Петър Волгин, беше сред най-продаваните български книги миналото лято.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Нощни птици"

Снимки от "Нощни птици" (4)

рекламирай тук