ТВ

Денят отблизо

Жанр Сутрешен блок, Предавания
Режисьор Милена Гетова
Участват Мира Добрева, Мария Андонова
Година 2011
Времетраене 135 минути

На 19 септември 2011 година започна новият сутрешен проект на БНТ – "Денят отблизо". Предаването е с продължителност два часа – от 10:15 до 12.00 часа, а негови водещи са Мира Добрева и Мария Андонова.

"Денят отблизо с Мира" е предаване, което отправя едно специално послание към зрителя. Поглеждаме към  новините, които другите пропускат. Обръщаме внимание на Добрата новина и тя е водеща за нас.

За голяма част от темите екипът разчита на самите зрители, като в предаването на живо се коментират най-актуалните дискусии, породени във Фейсбук. Хората с най-оригинални и аргументирани тези имат възможност да ги защитят пред национална аудитория.

В "Денят отблизо с Мира" гостуват известни личности, които разкриват пред зрителя интересна и непозната своя страна. Това предаване е своеобразно документално риалити, което следи и показва по-скоро положителното развитие на историята. С "Денят отблизо" всеки делничен ден зрителят се информира, забавлява и научава нещо полезно.

"Денят отблизо с Мария" е наситен с по-лека, с много полезна и любопитна информация за съвременния начин на живот, средата, отношенията, семейството, децата и всичко онова, което ни помага да живеем по-добре - погледнато отблизо.

"Денят отблизо с Мария" акцентира върху Healthy lifestyle и най-новото в начина на живот, посоката на мислене, храненето, биопродуктите. Тежката медицина и болести са заменени със съдържание, насочено към това как да поддържаме самочувствието, външния вид, добрите отношения, позитивното мислене, като част от това да живееш здравословно, начина на живот - спорта, борба със стареенето, дома, градината. Мария търси в предаването любопитното и най-новото в съвременните философии и древното знание, тяхното балансирано съчетаване днес, малко познати теми, интересни личности и техния начин на живот, обикновени хора и опитът да подобрят бита си. Екотематиката е широко застъпена в нейната популярна и полезна част. Стартират инициативи, насочени към зрителите, провокиращи тяхното активното участие.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Денят отблизо"

Снимки от "Денят отблизо" (2)

рекламирай тук