ТВ

Индия

Жанр Теленовела, Сериали
Режисьор аркус Шехтман
Участват Жулиана Паес, Марсио Гарсия, Родриго Ломбарди, Тони Рамос
Времетраене 50 минути

Красива любов под стъкло от тайни без давност.

Романтика на два континента между два свята - красота, любов и тайни под небето на Индия и Бразилия. Съвременна история за любовта, невъзможна или зависима  от компромиса, традициите и сблъсъка на две култури. 

Омагьосваща сага за съдбата на две фамилии, свързани с уговорен брак. Фабула с обрати в  спирала от цветове, музика и танци в магията, наречена Съдба.

СЕРИАЛЪТ:

Луксозно, красиво, мащабно и рекордно!
160 епизода, 50 милиона долара бюджет, 140 000 кв.м снимачна площ на два континента и 35 милиона зрители . Завладяващо преживяване по стъпките на любовта между два свята с контрасти и различия - Агра, Варнаси, Бомбай, Дубай и Рио де Жанейро.

НАГРАДИТЕ:

Награда "ЕММИ" за най-добра теленовела от Годишните телевизионни награди за 2009;
9 награди "Премио калидаде" за: режисура, сценарий, актьорски дебют, поддържащи и главни роли от Бразилските награди за постижения в културата /2009/

ФАБУЛАТА:

Радж е млад и красив, образован индиец от висшата каста на търговците, раздвоен между ценностите на Запада и тези на Изтока. Майа е съвременна, работеща студентка от същата каста, която винаги е вярвала, че сама ще избере своя бъдещ съпруг.
Радж е влюбен в Дуда - красива и независима бразилка, отхвърлена от предразсъдъците на семейството на Радж. Майа пък е влюбена в Багван - енергичен, амбициозен и добре образован индийски парий от нисша каста, който не може да забрави униженията в детството, отхвърлен от привилегированото хинду общество.
Индийската традиция свързва Радж и Майа с уговорен от семействата им брак, принудени да изоставят своите "забранени" любови. Оттук нататък, животът им е като красива картина под стъкло, което трябва грижливо да пазят. Ще успеят ли да изградят нова и истинка връзка с любов? Ще запазят ли докрай тайните от миналото, за да продължат с нови чувства в бъдещето? Коя е най-голямата заплаха за любовта?

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Индия"

Снимки от "Индия" (4)

рекламирай тук