ТВ

Пазители на галактиката

Жанр ,
Режисьор Джеймс Гън
Участват Бенисио Дел Торо, Вин Дизел, Майкъл Рукър, Джимон Хонсу, Зоуи Салдана, Лий Пейс, Джон С. Рейли, Крис Прат, Глен Клоуз, Брадли Купър, Дейв Батиста
Година 01.08.2014
Времетраене 121 минути
IMDB

„Пазители на Галактиката“ е филм, зареден с много екшън и епични космически приключения, които разширяват Вселената на Marvel.

Дръзкият авантюрист Питър Куил известен в Галактиката като „Звездния повелител” се оказва обект на безпощадно преследване от главорези, след като е откраднал мистична сфера, силно желана от Ронан - могъщ злодей с амбиции, заплашващи цялата Вселена. За да избяга от неуморимо преследващия го Ронан, Куил неохотно сключва примирие с група от четирима неудачници – Ракетата, миеща мечка, запалена по оръжията; Грут, подобен на дърво хуманоид; смъртоносната и загадъчна Гамора и жадуващия за отмъщение Дракс Унищожителя.

Когато Куил открива истинската мощ на сферата и заплахата, която тя представлява за цялата Вселена, ще трябва да положи всички усилия да мобилизира сбирщината от свои съперници за последен, безрасъден отпор, от който зависи балансът в Галактиката.

Marvel Studios, създатели на глобалните блокбъстър поредици „Железния човек“, „Тор“, „Капитан Америка“ и „Отмъстителите“, представят нов героичен екип – „Пазители на галактиката“.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Пазители на галактиката"

Снимки от "Пазители на галактиката" (8)

рекламирай тук