ТВ

Долината на слънцето

Жанр Драма, Сериали
Режисьор Диана Печкай Вукович, Милиян Ивезич
Участват : Иван Херцег, Ана Виленица, Бояна Грегорич Виезович, Роберт Курбаша, Петар Чиритович, Надежда Перишич-Нола, Ранко Зидарич
Година 2009-2010
Времетраене 45 минути
IMDB

Семейната теленовела „Долината на слънцето” се развива на фона на живописното градче Ябланово. Сериалът проследява съдбата и отношенията между героите в една специфична среда, в която животът им се преплита по различни начини и те зависят един от друг. „Долината на слънцето” е разказ за любов, страст, измяна, загубено доверие и наново изградено приятелство.

Доскоро Ева Крал, главната героиня, е имала идеален живот. Тя е била щастливо омъжена и със съпруга й са изградили успешна кариера и богат социален живот, докато една вечер мъжът на Ева не загива в автомобилна катастрофа.

Отначало тя е съсипана и не може да се съвземе, но след няколко месеца решава да замине за Ябланово – градче на стотина километра от столицата, където съпругът й държи кантора от години. Пътуването променя живота й из основи.

Ева е очарована от привидната идилия и решава да купи изоставена къща край градския площад. Но Ябланово й поднася неприятна изненада – оказва се, че мъжът й е водил двойнствен живот и е създал друго семейство тук. Кметицата Юлия Витезович има 5-годишен син от него. Въпреки шока Ева решава да ремонтира старата къща и да я превърне в хотел и така започва бизнес в една враждебна среда, без никакъв опит.

Пристигането на Ева разбърква ежедневието на малкия град и хвърля светлина върху отдавна пазени тайни. Витезович и Буковац са двете най-влиятелни семейства, които поддържат добри отношения поколения наред, въпреки различията в социалното им положение. Буковац държат семеен ресторант, а Витезович са богати собственици на недвижими имоти. Това, което всъщност свързва двата рода, е тайна любов и извънбрачни връзки.

С пристигането си в Ябланово Ева привлича вниманието на местните мъже, особено на двама приятели – Кристиян Витезович и Андрия Буковац. Двамата са коренно различни, но за Ева са еднакво интересни. Тя е трогната от вниманието им, но все още е емоционално опустошена. Между двамата приятели се разгаря съперничество, което се изостря от факта, че кметицата Юлия е била влюбена в Андрия.

Ева и Юлия – две жени, които при други обстоятелства биха станали приятелки, са свързани от съдбата. Те ще изминат дълъг и драматичен път от открита враждебност до постепенно сближаване, добро познанство и съюз в битка срещу една по-голяма опасност за Ябланово, а накрая – и приятелство.

„Долината на слънцето” е емоционално зареден разказ за два главни женски образа, но разгръща и други напрегнати и интересни сюжети, някои от които създават усещането за истински трилър.

Героите са от различни, но взаимно свързани възрастови групи – от най-младите (18-25 г.), през средната възраст (30-40 г.), до най-възрастните (от 50 г. нагоре). Всички поколения са представени равнопоставено в сюжета и в емоционалните и делови отношения.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Долината на слънцето"

Снимки от "Долината на слънцето" (1)

рекламирай тук