ТВ

Приземяване: Добре дошли в Източна Европа

Жанр ,
Режисьор Емилис Веливис
Участват Вини Джоунс, Скот Уилямс
Година 10.01.2014
Времетраене 100 минути
IMDB

"Приземяване: Добре дошли в Източна Европа" е екшън-комедия в стил „Последния ергенски запой среща Гай Ричи", но този път действието се развива в Източна Европа.

Четиримата приятели Джон, Бен, Тим и Майкъл имат железен план. Да спрат с обикновения живот и да спечелят бързо много пари. Как? Като оберат нелегално казино на мафията в Лондон. Планът им е железен. И се получава. Почти.
След като успяват да отмъкнат над един милион лири от гангстерите, нашите приятели се качват на самолета за Малайзия – място на евтин алкохол, златни плажове и безкраен секс. Но късметът им стига до тук. Защото изригването на вулкан в Исландия налага приземяването на всички самолети по най-бързия възможен начин. А за нашите герои това са оказва Източна Европа,по-конкретно Литва.

И тук започва веселбата. Или по-точно – техния кошмар.
Защото пребиваването на четирима британци в държава от Източна Европа може да се окаже не само въпрос на веселба, но и на оцеляване.
А пристигналата от Лондон ударна група на английската мафия ще направи нещата наистина „прекрасни”.

Четиримата трябва да се борят с местни наркодилъри, да се пазят от крадливи проститутки, да внимават за двулични попове, да оцелеят по време на селска сватба и между другото, никога не забравят, че английските им преследвачи са само на една крачка след тях.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа"

Снимки от "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа" (4)

рекламирай тук