ТВ

Клуб Веселие

Жанр Комедия, Сериали
Участват Джайма Мейс, Лея Мишел, Даян Агрон, Крис Колфър, Джейн Лънч, Кевин Макхал, Матю Морисън, Стивън Тоболовски
Година 2009
Времетраене 60 минути
IMDB


Училищният хор на гимназията Маккинли в миналото е бил световно известен, но серия от скандали са го превърнали в убежище за изпаднали от обществото хора. Уил Шуустър (Матю Морисън) е млад и оптимистичен преподавател, който се наема с непосилната задача да възвърне славата на клуба с помощта на Ема Пилсбъри (Джейма Мейс).

Наистина непосилна задача, тъй като най-големите звезди в хора са Кърт (Крис Колфър), слабовато сопрано с вкус към драматичното; Мерседес (Амбър Райли), динамична „атлетка”, която отказва да пее поддържащо; Арти (Кевин Макхейл), китарист зубър, който прекарва повече време, избягвайки побойници, отколкото преследвайки момичета; и Тина (Джена Ушковиц), неловко момиче, което се опитва да се пребори със заекването си преди да излезе на сцената.

Единствената надежда на Уил са двата му истински таланта: Рейчъл Бери (Леа Мишел), маниачка на тема фойерверки, която вярва, че хорът очертава пътя й към звездите

; и Фин Хъдсън (Кори Монтейт), известният училищен куотърбек, с лице на филмова звезда и глас на певец, който трябва да запази репутацията си пред своята „свята” приятелка Куин (Диана Агрон) и своя арогантен съотборник Пък (Марк Салинг).

Тласкан от тайното си минало Уил е твърдо решен да направи всичко възможно да постигне желаните от него резултати, въпреки че всички го смятат за луд.

Той ще ги опровергае всички – от упоритата си жена Тери Шуустър (Джесалин Гилсиг) до треньорката на клакьорките на гимназията Маккинли Сю Силвестър (Джейн Линч) до света, който мисли, че „джаз хендс” и смокингите с пайети постилат пътя към падението, отколкото настилат пътя към холивудските мечти.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Клуб Веселие"

Снимки от "Клуб Веселие" (2)

рекламирай тук