ТВ

Тази сутрин

Жанр Сутрешен блок, Предавания
Участват Анна Цолова, Виктор Николаев
Времетраене 165 минути

bTV "Тази сутрин" е сутрешно актуално-информационно предаване. То се излъчва всеки делничен ден от 06:45 до 09:30 часа. "Тази сутрин" ще ви информира за новини от света и страната, прогнози за времето и пътна информация.

Основните цели на предаването са две да събуди бодро и с усмивка зрителите, превръщайки се в техен редовен, но ненатрапчив семеен събеседник; и да синтезира по възможно най-ясния начин информационната картина на прага на новия ден. Благодарение на стабилния репортерски и кореспондентски екип на bTV "Тази сутрин", предаването се превърна в убедителна трибуна за репортажи и интервюта, представящи локалните и човешките измерения на темите и проблемите, дебатирани в националeн мащаб.

Запазена марка на предаването е раждането на новини. Всяка сутрин в студиото водещите разговарят на живо с пъстра поредица гости, представители на различните сфери на обществения живот: от политици до хора на изкуството. Редовна практика е изказаните в предаването становища и мнения да се цитират в "bTV Новините", а на следващия ден – и в печатните издания.

Особено интересен за аудиторията е последният четвърт час на предаването, който по традиция е посветен на предстоящи премиери – филмови, театрални и музикални.

Последен коментар

2012-10-12 07:41:32
ВЪПРОСЪТ към М. Стоянова:Този ДАНЪК Е ПРОТИВОЗАКОНЕН! Защото средствата от ЗАПЛАТА ,ОТДЕЛЕНИ ЗА ВЛОГ ВЕЧЕ СА ОБЛОЖЕНИ ЕДИН ПЪТ С 10 % ОТ ЗАПЛАТАТА, А ВНЕСЕНИ СРЕДСТВА НА ВЛОГ ОТ ПЕНСИЯ ВСЕ ОЩЕ У НАС НЕ СЕ ОБЛАГАТ С ДАНЪК..!
добави коментарвиж всички

Клипове от "Тази сутрин"

Снимки от "Тази сутрин" (2)

рекламирай тук