ТВ

Господари на ефира

Жанр Шоу, Предавания
Участват Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Димитър Рачков, Мария Игнатова
Времетраене 60 минути

„Господари на ефира“ предлага уникална смесица от чувство за хумор, информативност, повдигане и разрешаване на значими обществено-социални проблеми, политическа сатира и самоирония.

В структурно отношение предаването може да бъде разделено на следните основни компоненти: разкриване и хумористичен коментар на гафове в телевизионното пространство; анализ и изказване на собствена позиция върху актуални политически и социални въпроси; репортажи с изключителен обществен ефект, които разкриват и понякога успяват да разрешат дадени проблеми; промотиране на културни събития (театрални и кинопремиери, литературни и музикални събития, в рамките на около 2 мин.); социални инициативи; рубрики.

"Господари на ефира" e шоу с водещи на ротационен принцип.

До сега водещи са били актьорите Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Димитър Рачков, Димитър Манчев, Руслан Мъйнов, Георги Мамалев, Валентин Танев, Мария Игнатова, Румен Угрински и Герасим Георгиев - Геро. Мария Игнатова е първата жена водещ на шоуто.

Първите адреналинки Теди и Ени са заменени след национален кастинг от Жана и Яна. Алекс Енева пък замества за кратко бременната Яна, а сезон 2009/2010 са Веси и Ваня. От 2011 адреналинки са Ваня и Алекс.

През април 2012 след скандал с bTV заедно с Пълна лудница предаването е свалено от ефир.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Господари на ефира"

Снимки от "Господари на ефира" (4)

рекламирай тук