ТВ

Мъже в черно 2

Жанр Фантастика, Филми
Режисьор Бари Зоненфелд
Участват Кевин Гревиу, Росарио Доусън, Томи Лий Джоунс, Уил Смит, Лара Флин Бойл, Джони Ноксвил, Тони Шалуб, Рип Торн
Година 2002
Времетраене 108 минути
IMDB

Те са мъжете в черно и пазят света от боклука на вселената! Ако сте ги харесали първия път, няма начин да не ги харесате пак.

Заобиколени от всевъзможни странни създания и технологични шедьоври, агент Джей и агент Кей са изключително очарователни, когато се приемат насериозно - т.е. непрекъснато.

“Мъже в черно 2” обръща сюжета от първия филм, където героят на Уил Смит е вербуван за агент от ветерана на Томи Лий Джоунс.

Защото ако си спомняте в края на предишната история агент Кей беше подложен на “неврализиране”, или казано простичко - изчистване на паметта. Сега Земята е заплашена от нов извънземен урод и агент Джей има нужда от помощта на своя бивш партньор.

Така пенсионираният колега се оказва грубо изтръгнат от кротката летаргия на пощенските служби. И ако беше забавно да гледаме как нахаканият Уил Смит се сблъсква с невероятния свят на Агенцията (където извънземни червеи правят кафе!), то не по-малко любопитно е да видим как консервативният твърдоглав Кей лека по лека се примирява с идеята, че не много отдавна е бил част от тази лудница.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Мъже в черно 2"

Снимки от "Мъже в черно 2" (2)

рекламирай тук