ТВ

Циркът на кошмарите: Чиракът на вампира, приключенски

Жанр Приключенски, Филми
Режисьор Пол Уайц
Участват Кен Уатанабе, Уилем Дефо, Крис Масолия, Джон С. Райли, Салма Хайек, Джош Хътчерсън, Крис Дж. Кели
Година 2009
Времетраене 108 минути
IMDB

Филмът е базиран на популярната поредица книги от Дарън Шан. Историята проследява съдбата на тийнейджър, който неволно нарушава 200-годишно примирие между два вампирски клана.

3ахвърлен сред фантастичния свят на пиршества, изроди и гротескни нощни създания, момчето ще изостави безопасното си и отегчително съществуване, за да изпълни съдбата си насред едно място, пропито от кошмари.

16-годишният Дарън (Крис Масолия) е като повечето деца от предградията. Получава прилични оценки в училище и стои встрани от неприятностите.

Но когато заедно с приятелите си се натъква на пътуващо шоу от изроди, момчето започва да се променя. Именно в този момент един вампир на име Лартън Крипсли (Джон С. Райли) го превръща в нещо кръвожадно.

Току-що превърнал с в немъртъв, Дарън става чирак на вампира и се присъединява към пътуващото шоу на изродите, изпълнено с чудовищни създания от змийско момче, през човек-вълк и погребана жена (номинираната за "Оскар" Салма Хайек), та чак до гигантския човек-пистолет (номинирания за "Оскар" Кен Уатанабе).

Докато Дарън се учи да използва новопридобитите си сили в този мрачен свят, той се превръща в изключително ценна находка и за вампирите и за техните смъртоносни двойници.

Все още няма коментари. Напиши първия коментар

Клипове от "Циркът на кошмарите: Чиракът на вампира, приключенски"

Снимки от "Циркът на кошмарите: Чиракът на вампира, приключенски" (2)

рекламирай тук